Linda gav Tyrdamerna bra start i Tiomila

Publicerad 10/05/2015 av
Linda Take gav Tyrdamerna en toppstart i Tiomila. Bara drygt minuten bakom på en 22:a plats var Linda efter startsträcka. Det blev till slut en 59:e plats för Tyrdamerna i mål. Herrlaget slutade på en mer blygsam placering.

För första gången sidan 2005 blev det svenk seger i Tiomila, låt vara att det var en norrman som spurtade hem dem - Eskil Kinneberg - för IFK Göteborg.
I damtävling vann Domnarvet precis som man gjorde 2013. Den här gången var värmländska Emma Johansson den stora hjältinnan på sista sträckan då hon sprang i från svåraste konkurrenten Järla.

Tyrdamerna fick som sagt en perfekt öppning signerad Linda Take. Johanna Kindlund tappade några placering på andra, från 22 till 57 varefter Malin Leandersson genom ett fint lopp lyfte laget till 35:e plats.
Sofie Gustavsson hade den tuffa uppgiften att springa damkavlens nya sträcka, långa dagen. Tyrettan var 69:a efter den sträckan och sedan 59:a efter Malins avslutning.
Elin Ransjö Zander gjorde en vass insats på andrasträckan i andralaget.Hon sprang upp 70 placeringar och var ett par minuter snabbare än förstalagets Johanna Kindlund.
Tyrs enda herrlag kom på 142:a plats. Som bäst var laget 97:a efter en bra sjundesträcka av Jesper Kullin Alfredsson.
I ungdomsstafetten blev Tyrs förstalag 95:a. Där gjorde Oskar Nyman en mycket stark avslutningssträcka. Han förde upp laget 60 placeringar och tappade bara en minut på överlägset vinnande Nydalens SK: 

Fasadinvest snabbast i Maratonstafetten

12/05/2015

Det blev en blöt löparfest vid Tyrstugan på tisdagskvällen. I regnet trivdes Fasadinvest som fisken i vattnet. Laget vann motions- och företagsklassen men hade också bästa tid av alla deltagande lag.

Ungdomslag till 10-mila

08/05/2015

10-mila inleds med ungdomskavlen och där ställer klubben upp med ett och ett halvt lag - följ oss gärna på webben - http://www.10mila.se!