Lagen till 25-manna uttagna

Publicerad 01/10/2015 av
Nu är lagen till 25-manna uttagna. Vi springer med tre lag. På tisdag har vi 25-mannaträning vid Tyrstugna och samling efteråt för genomgång.

25-manna avgörs lördag 10 oktober utanför Vallentuna.

Vi har tagit ut ett förstalag med de bästa löparna. Lag två och tre något mer jämbördiga även om lag två får bedömas som något vassare totalt sett.
Alla som visat intresse för 25-manna har i nuläget inte plats i något lag. Ni som står som reserver räknar vi med är disponibla för att gå in i lag vid återbud. Erfarenheten säger att det brukar bli en del återbud på så många löpare som de 75 vi har anmälda i tävlingen.
Om du som reserv inte har möjlighet att medverka vill vi att du lämnar återbud i så god tid som möjligt. Vill du som reserv åka med till 25-manna, utan att vara säker på en plats i laget, vill vi att du berättar det också. Vi har ett begränsat antal extraplatser i Tyrtransporten i nuläget. 

Löparna på de två första sträckorna i de tre lagen samt ytterligare några åker i förtrupp med ledare på fredag kväll och bor på vandrarhem. Övriga Tyrtransporter går tidigt på lördag morgon. Samling vid Sundstaparkeringen kl 5.15. Stora bussen går 5.30 sharp,minibussen några minuter tidigare.
Mer detaljer kring resandet kommer i nästa vecka.
Förfrågningar och ev återbud till olov.ostrom@gmail.com

Tyrs lag till 25-manna

Senaste nytt om 25-mannalagen

08/10/2015

Nu laddar vi för 25-manna. Tyvärr har det blivit en hel del återbud. Alla tillgängliga reserver får springa. Det finns förstås risk för fler återbud i sista stund - så är det någon som i sista stund kommit på att hen vill med till 25-manna, hör av er.

Miniatyrerna 2015 avslutad

30/09/2015

Tisdagen den 29/9 hade Miniatyrerna avslutning för året.