Miniatyrerna tar sommarlov till 22/8

Publicerad 06/06/2017 av
Thor och Siri Frisk var 2 av alla Miniatyrer som avslutade 2017 års vårsäsong genom att delta i inskolningsklassen när OK Tyr arrangerade DM sprint på Kronoparken under nationaldagen.

66 Miniatyrer sprang inskolningsbana vid OK Tyr's sprinttävlingar på Kronoparken under nationaldagen. En härlig syn med alla röd-vit små Tyr'are och det stora gänget uppmärksammades av många deltagare på tävlingen.

Miniatyrerna tar nu sommarlov och börjar igen den 22/8 kl 17.30. Då kör vi på med 6 nya tillfällen med mycket spring, lek och lite orientering.

Hoppas alla barn och ledare får ett skönt sommarlov och är taggade igen i augusti.
Ingen ny anmälan inför hösten. Vill man komma i kontakt med miniatyrerna så kan man alltid maila till miniatyrerna@oktyr.se

Kirsty summerar ännu en bra Tyr-tävling

07/06/2017

Idag levererade OK Tyr ännu en riktig orienteringsfest. Distriktsmästerskap i Sprint, med tillhörande deltävling i Lilla VM, följdes av en spännande och rolig sprintstafett.

DM-sprint med efterföljande öppen sprint-stafett

01/06/2017

I Kristinehamn förra året var det syskonen Perman som tog hem segern i ungdomsklassen på sprint-stafetten som anordnades direkt efter DM-tävlingarna. Då var det bara mix-lag som gällde men så är inte fallet i år när OK Tyr vill upprepa succén.