Cykel-kommittén söker nya medlemmar!

Publicerad 19/10/2019 av
Vi behöver stärka upp Cykel-kommittén inför 2020 men tänker även mer långsiktigt! Ska vi ha bredd, engagemang och fortsätta vara Värmlands största MTB-förening behöver vi bli flera!

I dagsläget består Cykel-kommitten av fem personer, där vi är mer eller mindre delaktiga i planeringen i stort. Flera av oss har suttit med i många år och Lisa har suttit som sammankallande sedan 2016? Det är både dags att stärka upp kommitten samt att tänka framåt, att få in nya medlemmar som kan driva föreningen i framtiden. Men ingen av oss kliver av inför 2020, så vi finns kvar med engagemang och driv! 

Lisa Hällsten

Henrik Eldh

Martin Nytomt

Eva-Lisa Andersson

Stefan Sohl 

Är du intresserad av att vara delaktig i planeringen för OK Tyr Cykel hör gärna av dig till någon av oss, eller på cykel@oktyr.se

Det krävs inget jätteengagemang, men du ska kunna delta på cirka fyra möten/år. Önskvärt är att vi sprider intressen och driv i kommitten för att representera alla delar i Cykel (Barn & Ungdom, Motion, Tävling, Intervall-träning, Träningsläger, Karlstad XC, Värmlandsserien, XCO, Enduro, XCM mm). Samtidigt är det viktigt som medlem i kommitten att ha ett helhetstänk och representera hela Cykel. Viktigt att tänka på är att föreningen drivs av engagerade medlemmar, ingen kan driva ditt intresse åt dig. Som engagerad och delaktig har du stor möjlighet att påverka!

Så tränar vi i vinter

23/10/2019

Orienteringssäsongen är över - nu börjar träningarna! Här kommer en sammanställning över våra olika träningar under vintern. Missa inte aktivas träff lördagen den 9 november.

Daladubbeln - information om resan

15/10/2019

Nu på fredag kl 17.30 avgår bussen från parkeringen på Sundsta bakom Cirkle K. Var i god tid så bussen kan rulla på utsatt tid. Kom ihåg att äta middag innan du sätter dig på bussen och ta med något du kan äta innan läggdags uppe i Falun.