Daladubbeln - information om resan

Publicerad 15/10/2019 av
Nu på fredag kl 17.30 avgår bussen från parkeringen på Sundsta bakom Cirkle K. Var i god tid så bussen kan rulla på utsatt tid. Kom ihåg att äta middag innan du sätter dig på bussen och ta med något du kan äta innan läggdags uppe i Falun.

Vad händer? Vi är 37 st Tyrare som åker till Falun på fredag för att vara med på höstens happening, Daladubbeln. Vi kommer at springa tvåmanna stafett på lördag och patrulltävling på söndag.

Hur reser vi? Avresan sker som sagt nu på fredag kl 17.30 från parkeringen på Sundsta bakom Cirkle K. Var i god tid så bussen kan rulla på utsatt tid. Kom ihåg att äta middag innan du sätter dig på bussen och ta med något du kan äta innan läggdags uppe i Falun. Hemresan sker så snart som möjlig efter att alla kommit i mål och har fått duscha. På hemvägen stannar vi på McDonalds i Ludvika och fyller på med mer mat som var och en betalar själv.

Hur bor vi? Vi kommer att bo på Gruvrisskolan, samma skola som förra året. Det är hårt underlag som gäller och du tar med dig en sovsäck och en liten luftmadrass eller liggunderlag. Det brukar bli trångt som i en makrillburk i sovsalarna. Kudde är också att rekommendera.  

Vad äter vi? Det som ingår i resan är frukost både lördag och söndag och även middag på lördag. Allt detta äter vi på Gruvrisskolan. Det ni behöver tänka på är att ha ätit en stadig middag innan avresan på fredag och matsäck eller pengar för att kunna äta ute på tävlingarna och på hemresan. Det brukar vara fin-fin marka på tävlingarna med mycket gott.

Vad ska jag ha med mig för kläder? Självklart OL-kläder med tillbehör men även regnkläder och varma kläder. Och inte att förglömma, utklädningskläderna till söndagens tävling.

 Medföljande ledare är:

  • Jenny Nilsson
  • Maria Eriksson
  • Sören Kindlund
  • Malin Jonsson
  • Anna Gustafsson Hane

Har du frågor om resa/boende kontakta resesamordnare Malin Jonsson (mj_jonsson@hotmail.com, 070-3536367) 

Vi ses på fredag!

 

Cykel-kommittén söker nya medlemmar!

19/10/2019

Vi behöver stärka upp Cykel-kommittén inför 2020 men tänker även mer långsiktigt! Ska vi ha bredd, engagemang och fortsätta vara Värmlands största MTB-förening behöver vi bli flera!

Höstmöte 2019

13/10/2019

Välkomna till OK Tyrs höstmöte tisdagen 12 november kl 19.30 i Tyrstugan. Dagordning, motioner och valberedningens förslag till kommittéer finns tillgängliga på hemsidan.