Medlemsavgiften 2019

Publicerad 01/01/2019 av
Nytt år och därmed är det dags att betala medlemsavgiften för 2019 Vi inför i år en betalningsmetod men medlemsavgiften är oförändrad.

Nytt år innebär att medlemsavgiften ska förnyas.  Höstmötet beslutade om oförändrad medlemsavgift för 2019.  En nyhet är däremot att vi för 2019 kommer att debitera ut medlemsavgifterna via Idrottonline där ni kan välja att betala med kort eller direktbetala via er bank.

Förhoppningen är att det ska bli enklare administration och mindre papper.

Aviseringen kommer i form av E-post. För 2018 års medlemmar skickades brevet ut 1 januari 2019.

Viktigt att tänka på:

  • Din epostadress på Idrottonline måste vara korrekt. Har du inte fått någon avisering? Logga in och kontrollera din profil.
  • Om du tillhör en familj och vill ha möjlighet att betala för flera familjemedlemmar eller om ni är berättigade till familjerabatt så måste familjen finnas definierad i Idrottonline. Då kommer medlemsavgiften automatiskt bli rabatterad. Om du inte fått familjeavgift så skicka ett mail till gunilla.i.nilsson@gmail.com. Meddela Gunilla namnen på familjemedlemmarna. Avvakta med betalningen till dess att uppgifterna är korrigerade. 
  • Betala så snart som möjligt men före februari månads utgång. 
  • Observera att även minderåriga kommer att få epost, men om de tillhör en familj så löser sig betalningen när familjeavgiften betalas. Obervera att en familj bör skapas även för en vuxen och ett barn. Det gör det möjligt för den vuxne på ett enkelt sätt  betala för barnet. I annat fall måste barnet vara inloggad för att kunna betala avgiften.

Ledare till OK Tyr's orienteringsungdomar sökes!

03/01/2019

OK Tyr har ca 200 barn och ungdomar (5-16 år) som deltar i någon av klubbens orienteringsverksamheter. Vi är i stort behov av fler ledare!

Tomteracet 2018

16/12/2018

Välkomna till Tomteracet på tisdag 18/12! Tävlingen går ut på att springa samma bana två gånger och få så lika tid som möjligt. För den som får minst tidsskillnad i respektive klass utlovas fina priser!