Swedish League 13-14/4 - fina tävlingar i läcker terräng

Publicerad 16/01/2019 av
Den 13-14/4 arrangerar Tyr tillsammans med OK Älgen, Säffle OK och Skattkärrs SOK två Swedish League deltävlingar - medeldistans på lördag och långdistans på söndag. Banläggarna lovar utmanande banor i fin terräng.

Kolla själv på den fina videon på tävlingens hemsida http://www.sl2019varmland.se/. Vi räknar med hela svenska eliten på startlinjen och hoppas att även att en del utländska landslagslöpare kommer till Värmland för att förbereda sig inför VM som går på andra sidan norska gränsen i mitten på augusti.

Vi hoppas att så många som möjligt av Tyrs ungdomar och juniorer är med och springa tävlingarna. Även elitsatsande seniorer får lov att springa eftersom det är så lång tid sedan terrängen har använts för någon tävling. Övriga vuxna inom arrangörsklubbarna behövs som funktionärer och får inte springa någon tävlingsklass denna helg.

Nyheter och information januari

20/01/2019

Nytt år och ännu ett par månader kvar innan 2019 års säsong drar igång på allvar i skog och mark. Vår kalender är däremot lika fullspäckad som vanligt, med inom-och utomhusträningar, skidläger och föreningsarbete.

Anmälan har öppnat!!

12/01/2019

Nu kan du anmäla dig till tävlingarna på svenska Eventor. Inbjudan och mer information om fältlunch m.m ligger nu uppe för Swedish League och publiktävlingarna med full klassindelning.