Medlemsavgift 2020

Publicerad 02/01/2020 av
Dags att betala medlemsavgiften!

Nytt år innebär att medlemsavgiften ska förnyas.  Höstmötet beslutade om förändrade medlemsavgifter för 2020.  Även i år kommer att debitera ut medlemsavgifterna via Idrottonline där ni kan välja att betala med kort, Swish eller direktbetala via er bank.

Aviseringen kommer i form av E-post. Du kan själv logga in på Idrottonline för att betala. För 2020 års medlemmar skickades avgiften ut 2 januari 2020.

OBS Betala via dator och använd webbläsarna Chrome, Firefox eller Edge. Safari och Internet Explorer fungerar inte. 

Viktigt att tänka på:

  • Din epostadress på Idrottonline måste vara korrekt. Har du inte fått någon avisering? Logga in och kontrollera din profil.
  • Om du tillhör en familj och vill ha möjlighet att betala för flera familjemedlemmar eller om ni är berättigade till familjerabatt så måste familjen finnas definierad i Idrottonline. Då kommer medlemsavgiften automatiskt bli rabatterad. Om du inte fått familjeavgift så skicka ett mail till gunilla.i.nilsson@gmail.com. Meddela Gunilla namnen på familjemedlemmarna. Avvakta med betalningen till dess att uppgifterna är korrigerade. 
  • Betala så snart som möjligt men före februari månads utgång. 
  • Observera att även minderåriga kommer att få epost, men om de tillhör en familj så löser sig betalningen när familjeavgiften betalas. Obervera att en familj bör skapas även för en vuxen och ett barn. Det gör det möjligt för den vuxne på ett enkelt sätt  betala för barnet. I annat fall måste barnet vara inloggad för att kunna betala avgiften.  Mer information om föreningens avgifter hittar du här.

Bengt Levin har lämnat oss

03/01/2020

En av Värmlands och OK Tyrs allra främsta orienterare har lämnat oss alldeles för tidigt. På nyårsdagen somnade Bengt Levin in efter en tids sjukdom. Han blev 61 år.

Gott Nytt År & återanmälan säsongen 2020

29/12/2019

Även om snö och vinterväder lyser med sin frånvaro närmar vi oss nyår och säsongen 2020. Vi gör lite annorlunda med återanmälan till Barn & Ungdomsträningen Cykel nu. Ingen brådska, senast 1/3 vill era ledare veta om ni vill fortsätta cykla med oss.