Problem med trycket på din Tyr dunjacka?

Publicerad 06/12/2023 av Olov Öström
Trimtex erbjuder att trycka om jackorna, se nedan. Meddela Tone Hallan Hollowell innan 2023-12-20. Vi kan skicka in jackorna för tryck under april.

Trimtex: ”Tyvärr har vi upptäckt att vi har haft en bristfällig kvalitet på en del transfermärken på våra dunjackor. Det innebär att de ”ramlat” av och inte sitter som man ska förvänta sig på en jacka från Trimtex. Vi beklagar detta och önskar självklart göra det vi kan för att ordna upp det på bästa sätt för er.

Problemet är att limmet på en del märken inte är tillräckligt starkt, det är inte på alla jackor utan bara på en del, därför går vi ut med detta mail för att göra er uppmärksamma.

Vintern är på allvar här nu så vi har full förståelse för att ni har stort behov av era jackor nu, vi erbjuder er därför att skicka in jackorna när det passar er, dock senast 2024-04-30.

För att göra detta så smidigt som möjligt vill vi att ni skickar samtliga jackor i samma sändning.”

Fira Lucia med Kylklampen

09/12/2023

13 december springs den tredje deltävlingen i Kylklampen nattcup*. Tävlingen går på Kronoparken i Karlstad med start från klockan 19.

Sixten och Adam bäst på att jaga skinkan

03/12/2023

Det krävdes stor vetskap om sin egen förmåga för att vinna skinkan i året Skinklopp. Sixten Westlund och Adam Nyman var blott 9 sekunder respektive 22 från att pricka rätt mellan den verkliga och uppskattade löptiden.