Några ord från Motionskommittén

Publicerad 06/10/2024 av Mikael Take
Vi vill Tacka alla duktiga "trotjänare" som ingått i våra arrangörsgrupper under Motionsorienteringssäsongen, utan alla er skulle det inte bli något !

Trots trogna arrangörer vore det jättekul och behövligt att få in flera av er som skulle tycka det vore trevligt att testa på och ingå i en grupp och bidra med det som just du kan. 

Hör av dig till oss i Motionskommittén med intresse på motion.orientering@oktyr.se

Som ett led i vår säsongsuppföljning vore det väldigt värdefullt att få in synpunkter på hur ni ser på 
Motionsorienteringarna och vilka möjligheter till utveckling och förbättringar(förändringar) som skulle kunna göra arrangemangen attraktivare.Har ni erfarenhet av andra upplägg genom någon annan klubb?

I år har vi haft 102 deltagare i snitt fördelat på 17 tillfällen. Under hösten låg deltagarantalet på 88 startande i snitt.

Orsaken till den låga siffran kan man spekulera i. Vad tror du?  Hör av dig på Motions adress ovan !

Om du som läser det här skulle kunna tänka dig att vara med och utveckla arbetet i Motionskommittén tillsammans  med oss framöver - hör av dig på tel eller sms till  Monica D på 0762-558142 ! Alla åldrar välkomnas .

Våra främsta uppgifter i OK Tyr är att jobba med Motion/Bredd.

Vi genomför även utbildningsinsatser utifrån behov och förfrågningar.

Vi samarbetar också med skolor/lärare gällande bl.a World Orienteering Week och andra O-Event.
Vi brukar ha två planeringsmöten på våren och ett uppföljningsmöte på hösten. Dessemellan mail och telefonkontakt efter behov.  Låter det intressant ?   Hör av dig !!

Information om resan till 25-manna

07/10/2024

Här kommer information om hur vi reser till 25-manna. Gemensam avresa fredag kl 17:30 från Sundstaparkeringen! Läs igenom och kolla att alla uppgifter stämmer.

Lagen till 25-manna!

05/10/2024

Det är en vecka kvar till höstens höjdarhelg 25-manna och nu är lagen klara.